Tuesday, March 9, 2010

AKU TAK NAK!!!!

hari ahad baru2 ni...

abah : (memandang dgn senyuman tertahan-tahan) nina! khamis ni dapat result ek?
aku : (dgn muka buat2 biasa) a'ah. nape?
abah : x da la. nak abah teman?
aku : eh! x pe,x pe.. na bole gi sendiri, kan dah ada lesen.
abah : x da.. abah nak gi (aku dah agak dah.. )
aku : eh! x yah susah2. na bole gi sendiri.
abah : eh! x pe la. abah nak teman kan.. abah boleh amek cuti. abah kan mr. boleh. abah bos.. bole amek cuti... (senyuman evil yg lebar..)
aku: la.. org ckp x yah. x yah la.
abah : haish! biarlah. abah nak gi. x pe. abah pon NAK MASOK TV JUGAK.. (?????)

*btw, fyi, aku ada maosk tv time PMR, sbb menagis kuat gile smbl pelok mak aku. thank God cameraman tu kat blkg aku, so x kantoi sgt. x da la nmpk muka aku mcm berok tgh menangis mati laki..

aku : (tergelak x henti2 ngan mak n adik2 aku skali..) ye la. ikot la, tp jgn nyesal pulak...


so aku terpaksa mengalah la jugak. aku baru dpt tau hari ni, die ada meeting time tu. n hopefully, its important dan lama OR tepat pukul 11. TOLONG LAH WEYH! kdg2 aku rasa sampai tahap nak call secretary die, suh die buat2 ape2 utk mengelakkan encik amran balik rumah. PLEASE YA ALLAH! HELP ME! IM BEGGING U!!!!! :(


4 comments:

Lady Fazliyana said...

haha klaka r.
kau msuk tv? fuyyo. glam nye skola kau wartawan dtg. or kau mmg success gile :]

sabrina said...

kau wartawan dtg. or ko mmg success gile?
menda ayat ko ne weyh?
hahaha. sumpah x phm.. -_-'

Lady Fazliyana said...

haha
camnila:
glam nye skola kau
smpi wartawan dtg
or pihak media tahu kau success pmr.

sabrina said...

success?
x success pon..
7a la...
HAHA~