Friday, December 18, 2009

malaysia menang!


yeay!
malaysia menang bola sepak
gold medal in sea games 2009
1-0 dgn vietnam
yeeehaa!
:)
congrats to all team members

especially to abang zaquan adha
yg aku tengok mmg makin bulky n handsome
mcm remy ishak dah aku tengok

Wednesday, December 16, 2009

party class yg best ;)

date : 15 dec 2009
day : tuesday
venue : pizza hut wangsa maju n wangsa walk
presenting
5 kreatif class party 2009 :)




seriously! aku akan sentiasa merindui budak 5k. kenangan bersama mu x kan luput dari ingatan ku. cey! hahaha. mmg sgt best! first, ktorg suma makan kat pizza hut. rasa bersyukur gak, aku dtg lmbt, sbb suma org lyn aku cam raja. mknn kat depan utk aku ngan aza. org pkl 4 dah nak balik, kitorg baru sampai. sibok kan? hahaha. dok makan je. dah habis borak, kakak2 n abg2 pizza pon dah mcm nak halau, so kitorg lepak kat wangsa walk. first time sampai, so just ikot je lah ke mana mak cik aza nak g. which was karaoke place. yeha! apa lg kan.. suma org pon mula menunjukkan belang msg2. segala teknik teran, melalak, pecah, sumbing, mmg all out dorg nyanyi. kiki. seriously agak memalukan ar. tp bila pk balik, sbb nnt dah x jumpa kan, so belasah je lah. mmg best! aza dgn lagu retro nya, mus n tina nyanyi lagu dancing queen, aku nyanyi lagu i dun wanna close my eyes, n the most surprising thing was, zhafran.. mamat jiwang dealova nyanyi lagu iris n ape benda tah lagi satu yg mmg tgkp leleh. hahaha. rugi plak che mida x dgr. wakakaka.


video

the best karaoke ever..



geng2 kepoh 5k

hey you,tuuuut!

when it comes to this thing, i am concerned. one thing i should remind u babe! if u wanna talk badly about me, just make sure that those people keep it. n dun let it 'enters' my ears. understand??!!why u did this to me? i thought we're so close. if u dun like it, why dun u just talk to me.. personally...

i remember that day. the day when i apologised for what i did, i heard with my own biggie ears, that u said it was nothing n it's just a misunderstanding. "it's ok. it's just a misunderstanding. i shouldnt say that. it's nothing, seriously! dun worry.". yeah! all ur acting, as if u forgive me n really dun mind. bullshit!

until one day, when i heard from someone, that this news was spread to all people. ALL! worst thing is, the people who actually involved in the topic that i foolishly babble. OBVIOUSLY kan?! no one noe about this before. it was just between u n me. why? u didnt really noe the whole situation sis, but the way u told them, as if u noe evrything. huh! oh yeah! i forgot.. this is the real u. always bring the craps n leave the truth behind.

i dun want to hate u. but this thing. it seriously makes me weak inside whenever i think about it. bcoz the truth is, rite after we talked, i seriously regret for what i did. i have witness, if u dun believe me. i want to stop babble about it. u noe what? i thank to God, at least i learn something. i should stop hearing all the bad stories n me myself, should stop hating n talk badly about people. especially our love one. i'm sorry sis. perhaps, i wont be the same sabrina that hoo haa whenever i see u next time.

i regret that i wrote this. but i couldnt stop. sorry! :(

Monday, December 14, 2009

remy ishak!!!!!!!!!!

aku ni bukan lah suka sgt baca gosip artis2 ni. so cite ni je dah melambangkan aku sendiri sungguh x up-to-date. hehehe. aku baru dpt tau semalam yg remy ishak kena belasah ngan 7 ekor mamat dekat istana budaya. which cite ni sebenarnya berlaku lebih kurang 5 hari lalu. hihi. tp seriously. mmg melampau lah. ape la faedah ko pegi tumbok mamat tu? dah lah nama dah nak tgh naik. kan skg polis tgh cari ko. adoi! bawak bala sggh. kekadang aku x phm nape lah bdk laki ni suka sgt bertumbok or bergadoh? kalu tarik2 rambut x pe la, bole tumboh balik. ni smpi patah kaki, smpi mati pon ada. x pk ke anak bini, x pon family, yg mcm ranap nak tanggung malu sbb korg? adoi! aisey! mcm profesor izzie lah plak.. renung2 kan. dan jgn amalkan.

pape pon, yg penting remi ishak ok. hehehe. hero melayu aku tu. mmg nahas lah kalu aku jumpa diorg. cey! well, dlm berita tu ckp ada kena ngena ngan family ummi nazeera (siti sarah dlm nur kasih). sbb parents die cam x suka diorg bersama. kesian plak aku baca. terhalang ole mak pak. haish! ape lah yg kureng nye kat remy ishak tu? dah lah hensem, hensem plak, pastu hensem lg, hensem teramat, hensem segala lah. ape lg yg korg nak. ish3...

Sunday, December 13, 2009

Saturday, December 12, 2009

apabila cikgu siah sudah pandai melawa



huyyo! T__T

sebenarnya theme dinner tu silver, tapi balck n white pon jadi la. tp seriously! bila tgk mak ngan pak aku, mak oooi. MMG MELETOP, NYAH! i tell u..

cantik gile! altho tang shopping tu bole dikatakan rumit lah jugak (sbb beli last minute..) but end up, adalah satu yg matching. tgk lah plak sape yg pilih kan. haish! aku ni mmg anak yg superb kan? wah! prasan plak. but neway, ni mmg first time, aku tgk mak aku pakai dress n mmg seriously lawa. mcm angel + batwoman pon ada gak. sbb lengan die mcm sayap. hihi. kesian bapak aku. x sempat nak beli baju baru. but hey! he still looked handsome. wah! aku puji mr boleh. pape pon, yana! as i promised! dah ku kua kan kat blog ni ha. terima lah hakikat bahawa mak kita lebih fashionable dari kita. aku mmg dah lama rasa kan benda ni. aku ngan sera pon dah prasan2 try baju ni. so kitorg dah reserve dlm almari nak bg ko try plak. hahaha.
p/s : yana! kitorg mmg shopping sakan kat langkawi. nasib baik aku da reserve choc utk ko. muahahaha. choc je la. hehe :)

Tuesday, December 8, 2009

leeggggaaaaaaaa!!!!!

wah akhirnya dah habis. lega gile weyh! huh! aku adalah antara wanita yg menjerit dlm dewan td. muahahaha. wlpn pon x leh nak chaos kan lg dgn bunyi loceng spt yg dirancang dgn wani, tp aku jerit je, aku rasa dah cukup nak bg dewan tu meriah. hilang segala ayu aku. lega punya pasal. huaaaaaaa. SERONOK GILE!

overall, mmg spm ni mmg buat aku smkn sembam dan mata pon lebam. drpd salu tido petang dan malam, masa spm; tros jd mcm burung hantu. tido petang pon x lelap. sengsara nak mampos. amek ko. aku tau mmg bkn aku sorg je camni. dan aku yakin, nnt junior yg lain pon mst akan lalui benda yg sama. so selamat lah. seriously aku ckp, mmg sengsara.

paper yg plg susah, myb bio kot. thank God ramai jugak yg ckp susah. tp x tau la. ramai tu sbnrnya, yg aku tny 3 org je. hehe. x kesah lah. yg pntg skg, aku harap sgt biarlah turun gred 50=a ke... hehehe. tlg lah. yg lain pon susah jugak tp x sesusah bio. x leh nak buat ape dah. berserah je la.

sekolah?!!! waaaa! lagi lah aku rindu.kalu geng, gerenti akan jumpa kot. tp yg satu ni. haih! harapan lah nak tengok die lepas ni. ish3...

last but not least, kls 5k yg hangus terbakar. stp kejadian yg berlaku kat kls tu x kan aku lupa smpi bila2. member kls lg lah. nak2 chairil, zaafira, hazwani, aza. antara manusia yg m'gamatkan suasana kat kls sbb gelak diorg yg mmg x bole bla. hahaha.

bdk qudus + aza yg mmg sentiasa lekat kat hati. tmpt aku borak, tmpt aku gelak, tmpt aku nangis, tmpt aku membebel or bercerita x habis. wah! byk sgt jasa diorg kat aku. seriously, from the bottom of my heart, thanks guys for everything n pls forgive me for all my mistakes. aku janji, rite after aku bole bawak keta, aku akan make sure aku bwk korg jln2 naik keta. pusing padang rumah emma. hahaha. all the best to u guys n always keep in touch ya! :)

Tuesday, December 1, 2009

generasi baru share.. izzah-share...

sungguh ku x sangka... generasi baru sudah tiba.. sila lah layari ke izzah-share.blogspot.com... sggh klaka. nak jugak share. yana! terlalu banyak influence yang ko bg kat diorg ni. hahaha.. cakap sepatah 2 dah masok dlm blog. secipot tuek je. hahahahahahahahahahahahaha.. aku nak pecah perot. guleng2~ tolon lah bagi support kat minah ini. oleh itu......

saya dengan segala hormatnya ingin mengajak anda membuka blog
moh lah!
muahahahahahahahahahahahah :)
hidop belia!