Sunday, March 15, 2009

CRAPPY!

there's only 1 way
2 say
3 words
4 you...
"blah la lu"
****
sorry to say... but this one is for this one lecturer who really unprofessional, yet wanted to give a ceramah konon! huh! sometimes benda2 mcm ni lah yg buat aku btol2 meluat nak pegi kem atau ape2 motivasi.. seriously, my dad's 4o ringgit now is gone... pay for this kononnya "CERAMAH SOSIAL PENDIDIKAN SKOR A" BLAH LAH WEYH! muka pon cam kerek... huh! i cant help myself anymore... i feel sick about this man nor this university... OMG! dengarlah ape aku nak habak ni... if u wanna talk about student's problem, then u should write terang2 in the brochure that this program is about social not about education or whatever.. just be honest ok?
****
just imagine! u hope for something which is at least useful for u to USE it in ur spm.. but then.. ape yg kua dari mulot die... same thing "matematik sgt berguna dlm hidop... agama, bm, bi, sejarah x pntg... sape yg x dpt a tu bodoh.." MY GOD! pls let me see ur spm result.. aku nak tgk bp bagos sgt ko nih... is this a motivation? just think about it...
****
dah lah mcm tu...then he talked about sex, n all about reproduction things... OMG! can u imagine?! nak ckp sesama kwn ko tu, aku x ksh lah... ni bdk sek menengah lah TONGENG! dah nak spm ngan pmr, ko ckp psl benda tu buat ape? seriously, i'm really dissapointed n even my friends were also afraid of me... sorry guys! i'm quite kolot about this things... it's not that i cant accept about this topic. but, talking in front of secondary school students about this sex in educational program is too much for me.. weyh syeikh! u should go to kursus perkahwinan... hah! ko cite lah... suma experience ke ilmu yg ko yakin gle tu, kat bkl2 pengantin tu...
****
u should see this man's face... huh! i feel like i wanna kick his head... huh! kejam kan? tp itulah hakikatnya.. with full of confidence, "saya yakin dengan ilmu yg saya bagi ni, awak akan dpt A dlm peksa awak... planet jatuh ke tgn saya pon, saya yakin dengan teknik saya... kalu awk pki teknik saya, tp awak x dpt straight a, awak bole ludah kat saya..." till now, i dunno what's the HUKUM nor the FORMULA yg bgs sgt tu... coz about 3 hours later, my freinds n i were decided to escape... lantak lah rm40 hilang... drpd dok, torchure gle kat ctu, baik aku blk.. i dun mind as long as he's gone from my sight... huh! LOL! ape yg aku tau... for less than 15 minutes, the lecturer talked about his formula 'yg hebat gle tu'... (LOL! skg ni teknologi canggih! dah ada calculator..) but then, suddenly he changed the topic, n talked about sex AGAIN! arghhhhhhhhh! so bygkan, in that whole 3 hours, cuma 15 minutes die ckp psl maths... yg lain tu die ckp psl sex lah, resedong lah, produk kecantikan lah... adoi! NGENG!
****
now, i feel bad coz i did not follow my family, sending yana to airport... bl dah smpi kat lrt wangsa maju, tepon2, abah suh aku blk naik teksi, lg lah ngundang rasa sdey... rindu plak kat driver aku, aka my sister, YANA... sedar2, dlm teksi, beg aku dah bsh lencun, menadah air mata aku... kiki... dengan scene hujannya, sumpah sejibik mcm dlm cite korea... pak cik teksi tu plak, usha je.. die pon x tau nak buat ape...
****
THE END.....

2 comments:

An-Zurie Ayesya said...

kau nanges ke sab?
sorry arhh
:(

EmmaRaus. said...

sab, sabar sab.
aku rase bersalah pulak =/