Wednesday, December 16, 2009

party class yg best ;)

date : 15 dec 2009
day : tuesday
venue : pizza hut wangsa maju n wangsa walk
presenting
5 kreatif class party 2009 :)




seriously! aku akan sentiasa merindui budak 5k. kenangan bersama mu x kan luput dari ingatan ku. cey! hahaha. mmg sgt best! first, ktorg suma makan kat pizza hut. rasa bersyukur gak, aku dtg lmbt, sbb suma org lyn aku cam raja. mknn kat depan utk aku ngan aza. org pkl 4 dah nak balik, kitorg baru sampai. sibok kan? hahaha. dok makan je. dah habis borak, kakak2 n abg2 pizza pon dah mcm nak halau, so kitorg lepak kat wangsa walk. first time sampai, so just ikot je lah ke mana mak cik aza nak g. which was karaoke place. yeha! apa lg kan.. suma org pon mula menunjukkan belang msg2. segala teknik teran, melalak, pecah, sumbing, mmg all out dorg nyanyi. kiki. seriously agak memalukan ar. tp bila pk balik, sbb nnt dah x jumpa kan, so belasah je lah. mmg best! aza dgn lagu retro nya, mus n tina nyanyi lagu dancing queen, aku nyanyi lagu i dun wanna close my eyes, n the most surprising thing was, zhafran.. mamat jiwang dealova nyanyi lagu iris n ape benda tah lagi satu yg mmg tgkp leleh. hahaha. rugi plak che mida x dgr. wakakaka.


the best karaoke ever..



geng2 kepoh 5k

5 comments:

yanananana said...
This comment has been removed by the author.
yananana said...

hahaha. bapak ah layan lagu! ngahngahngah. na,asal ko dah kurus????? :D

sabrina said...

ha?
ye ke?
muahahaha
seronok nye saya
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EmmaRaus. said...

masya Allah, karaoke xigt dunia! HAHAHA.

party class yg best ;)
are you serious?

sabrina said...

serious!
ever, babe..
rugi lu x dtg.
;)