Monday, March 11, 2013

bermulalahhecticlife

hey peeps..
rasa mcm lama tak menghadapblog ni... hehe..

anyway, this one week sangatlah meletihkan dan menyerabutkan..
it was my first week in UiTM Shah Alam as Information System Engineering (ISE) student after 5 months bercuti menanam anggur tak buat ape, menggumpal habuk dalam otak..

dan seperti biasa, this first week rasa macam seluruh tubuh badan jam... dgn otak nak process, kaki nak mendaki bukit tonggek, tangan yang mcm baru belajar menulis, terketar-ketar...
minggu ni banyak benda kena buat...

but still, ape2 pon, daripada nak meluahkan rasa tak puas hati, tolong lah tahu betapa bersyukurnya diri ini sbb akhirnya ada kwn baru.. hehe.. seriously first three days, jalan sorang2 kot mcm org takda life.. budak SI takda sorang pon yang amek ISE, so mmg saya sorg je la yang takda geng... adoooiii~ budak campus lain semuanya mcm dah berpuak.. but Alhamdulillah, sekarang ni  ada la teman, kena buat muka tak malu menyelit.. hihi.. new classmates, new roomates, semuanya new.. kalau tak, hari first asik2 lekat dgn Emma, Qusya..

ANYWAY U'OLLS, my classmates or should i said, my future project group members semuanya pakai tudung labuh okaayyy.. hehe..
rasa mcm sejuk duduk dgn dorg.. memang takkan mengumpat punya la.. haha! itu lah, Allah suruh bergaul dgn org2 mcm ni, mmg terpelihara akhlak.. insyaAllah orang doakan org pon akan berubah jadi mcm.. amin.. insyaAllah ill upload our photos together ek.. hehe.. rasa mcm nak share pulak.. dorg ni comey2, sejuk la mata memandang ;)

so far, most of our lecturers are quite friendly.. and as usual, all are female lecturers... so hopefully senang la nnt nak rapat, bodek2 sikit nak dapatkan markah lebih.. TEEHEEEE.. pastu ada la jumpa balik lecturer2 masa diploma dulu... ESPECIALLY SIR AZDI... my most favourite lecturer of all time.. haha! maybe those who read my last last post, you would probably know him... he was my Linear Algebra lecturer yang tidak berjaya meluluskan hampir separuh budak kelas saya.. nampak sopan sikit kan? haha! i still remember my pimples mmg satu semester tak pnh kurang kat muka ni.. anyway, its an old story.. tapi org nya still handsome mcm dulu jugak.. nak2 botak sekarang ni, mmg nampak sexyyyyy ;) hahahaha! i wonder if he still remember me.. kena buat2 terserempak ni.. kiki..

so yeaaahh!! i think thats all for today.. ill update more tomorrow.. till then :D

have a nice day people !!!





1 comment:

Neela Rufus said...

Love your blog! I'm happy to follow you, you can visit my blog when you find time :)
http://kitchenista-welcometomykitchen.blogspot.com