Thursday, January 29, 2009

adoi netball!

argh! tolong lah dgr cite aku nih! huh!

1st cite : adalah beberapa minah dlm team aku ni... diorang sgt suka menegor kesalahan org, especially the new ones... fine ar.. bagos gak utk yg baru ni kan... at least diorg blaja... tp yg masalah nya, diorang yg tegor ni pon, 2 kali 5 gak.... adoyai! yg bengang nya, kadang2 diorg tegor cam melampau sgt... hish! ckp x srupa bikin dowh...

2nd cite : aku yg sudah besa ngan position g.k yg bole m'hantok org di samping asek kena priiiiitttttttt time match dulu, tpksa akur ngan kedudukan aku yg baru sbg g.s... mmg gasak ar.. dulu aku siku g.s, nnt aku rasa aku yg kena siku kang... adoi... norma, norma... asal lah ko tukarkan position aku... adoi2.. pening pala..

3rd cite : BERAT AKU TURUN DOWH! emma pon sama... muahahahaha.... b'baloi lah dgn muka aku yg makin hitam cam 'cousin' aku... yes!

4th cite : ada ke budak tu x tau psl cite perang israel ngan palestin nih?! dah ar gelak time ckp die x boikot brg u.s.... seriously dowh... tang mana lawak die pon aku x phm.. ??? nak buat camne... aku pon senyap je lah tepi tu... tumpang gelak skali.. 'huahuahua'.....

5th cite : hari tu lwn ngan bdk sek rendah, diorang yg ajak.. mmm. malas nak ckp byk kan... tau2 je lah sape yg menang.. tapi diorg pon power gak tau.. lincah gle... takot aku... g.k die cam nak mkn aku jek... so drpd main dgn m'hadap muka tension bdk tu, aku cuba lah borak ngan die... buat lawak, pstu bagi tips nak jd defender.. haih! btau pengalaman lah kan... akhirnya, bdk tu gelak jugak... rupanya, die gelak pon menakotkan gak.. so akhirnya, aku b'keputusan utk diam je... sumpah dowh.. korg patot tgk cara die gelak...

6th cite : time main ngan bdk tu, ada ke slh sorg team under 18 ni pegi jerkah sorg budak center ni... kesian aku tgk bdk tu... t'kejot berok... biasa lah cik under 18 oi... itu namanya main ngan budak... cheer lah babe... adoyai... buat malu under 18 je...

habis dah.. tu lah cite2 nya... the end... :)

3 comments:

ain nabilah said...

haha em haru jgk eh main netball ni..
xDD
saba je la ek..
anw all the best!!
;D

Syira Zul said...

sape under18 jerkah budak kecik? x prnh dgr pun.
sorry laa kita tatau diorg tgh perang. jgn laa mrh =.='

sabrina said...

hehe...
;P