Sunday, April 5, 2009

such a warm day

wah! byk gle aktiviti hari ni.. ada perjumpaan kelab, gi rumah aza, gi rumah mama, then mkn kat NANDO'S, ps2 bwk keta plak.. muahahaha... akhirnya! aku bwk juga.. parents x da kat rumah.. ape lagi.. merendek ar ngan keta MYvi kan? hehehe.. jgm mare ek yana? kiki..

hmm.. ckp psl yana! good to hear that she's ok now.. coz sblm ni, lama gle dia sakit.. oo.. kakak ku yg satu.. sila lah jaga diri anda bebaik.. habis lah.. x lama lg, smpi lah stok ubat proviton, panadol, paracetamol, dan suma jenis ubat kat depan rumah ko yek? kiki.. abah kan cam farmasi dah.. hahaha...


so, back to our topic... hmm.. pg td perjumpaan agak best... ktorg bincang psl treasure hunt yg bkl dibuat oleh ktorg... muahahaha.. ko tggu lah junior.. aku nak blg 10 ribu telor kat korg... muahahahha.. then, emma cam x sbr ngat nak mkn.. so kitorg pon bersurai... aku, nina, fiza gi rumah aza.. chat, gosip, suma benda kua... besa lah.. POMPUAN!


dah tu gi rumah mama.. tertido plak.. kua gi rumah along, main badminton kat kk club.. ha! tang sini best.. aku main ngan cik ti.. ngan pakai slua jeans n slipa, akhirnya aku tlh kalah kpd sorg yg jauh leih tua dari aku... bagi chance je tuh.. (cey! sbnrnya mmg loser!) x kesah lah.. yg best aku x prasan sblh court aku tu ada family megat.. aku pon plik lah nape mamat ni cam lain mcm... skali bila dah nmpk megat, aku terjerit nama die plak... kiki.. ape lagi.. bergema lah satu dewan tu... nmpk gle megat cam malu... hahahahaha. sorry lah megat! natural voice lah katakan..


dah tu, gi ikot kak ti gi NANDO'S.. ada birthday party kwn die... kakak tu nama die kak MAI.. die kata die penah jumpa aku time kecik2 dolu.. bodoh gle aku.. ada ke aku jwb, "ha? ye ke? kita pnh jumpa ek? hahahhaha.. gle lupa.. dah tua dah.." aku x tau nape mulot aku ni x tau bermadah.. hish! patotnya aku just sengih ke, buat muka kantoi ke.. myb sbb terlalu malu sgt, time kecik dl aku kuros, skg dah tuuuuut... hahaha...


well, time ni yg dtg suma abg2 n kakak2 yg dah keje... aku sorg je bdk skola yg merendek kat ctu... dah lah baju out of theme... hahahaha.. lupa lah.. tp seyesly BEST! diorg sporting gle.. aku pon layan je ar.. adalah 2 3 org yg nmpk cam penat.. so diorg cam diam je laa.. plg x bole bla kak syahida ngan balak die.. comel dowh! memang lepak habis lah..tp aku rasa mst diorang cam pikir aku nyemak n bising.. tp mmg bising pon mulot aku ni sbb syok sgt mkn nando's free.. kiki.. kesimpulannya diorg ni sosial type tp cool.. suka gle! n diorg still bole get in dgn org mcm aku.. i mean yg x reti bahasa ni... hahaha.. dah loser kan, nk wat camne... hehehe..


itu je lah.. hope to see u guys again! n btw, to kak mai, thanx for everything... happy birthday! ;P

2 comments:

An-Zurie Ayesya said...

woii..kata keta xde kat umahh
ambooii..klu aku tau aku ikut kau balik tadi!
:D

ain nabilah said...

waa dpt merendek ngn keta arr
jeles3 XD