Wednesday, September 16, 2009

sumpah aku x prasan

wah! setelah sekian lama... td aku bukak myspace aku yg sggh berjanggut.. aku igt aku dah delete dah account...tpkan skali aku nmpk ini.. muahahaha...


wah! sggh terharu... dah lah mula2 aku sdey gila.. sbb x dpt card die.. aku igt mmg x dijemput. muahaha... skali tetiba die tarok kat myspace da.... lupa teknologi dah canggih... hahaha... tp kesimpulannya still x gi.. masquerade tu pon sama... sbb kwn aku sorg je yg nak gi.. x ramai geng, camne lah nak join... adoi! sdeyh! btw, aku suka lah tengok fliers ni... hihi.. creative2....

6 comments:

An-Zurie Ayesya said...

yg nih pon kire invitation ke? klu camtuh aku pon dapat lah?

EmmaRaus. said...

jd kan g? ;D

An-Zurie Ayesya said...

kau pegi sab?

sabrina said...

habis tu, aza?
dah bg kira invitation lah kan...
kiki
aku nak gi ngan emma...
jom lah

An-Zurie Ayesya said...

pitih takdo..and konfem mak aku tak bagi..baju lagi, byk nye nak pk

sabrina said...

alah come on lah babe
mari lah :)