Monday, September 7, 2009

update pasal nur kasih :(

sedey plak aku tengok adam.. dah lah hensem... kesian die.. ish3... tapi aku prasan adam ni makin lama makin sweet lah kata2 nya... muahahaha... aku sure suma pompuan pon akan cair dengar ape yang adam ckp kat nur.. eventho die x ckp kat aku, tetiba aku cam terngiang2 plak.. gatei betoi! tp seriously... kali pertama aku tengok iklan ni, bila aku tengok remy ishak je, aku dah gak mst cite ni kaw2 punya... muahaha... i loike him, u noe... muahahahaha.. skali lagi gatei.. pape pon, sesapa yg blom ikuti lagi cite ni, saya sarankan anda cept2 buka.... x kan nyesal punya... kiki.. aidil pon x lama lagi nak jumpa makwe die dah... kiki... semakin hangat nih... adoiyai! aku seronok sungguh! tp satu lagi... tolong lah kesian kat katrina.. bagi ending yang baik kat die... ni tetiba hilang.. dah kua sekejap, pstu hilang balik... sdey aku tengok... cobaan! cobaan!!

3 comments:

sabrina said...

tetiba cam prasan satu benda..
ayat aku cam pelik plak...
so harap anda x ape2...

EmmaRaus. said...

aku tak tgk last week pnye.
nant cite2 k ;D

An-Zurie Ayesya said...

tgk dkat tv3 punye website je..aku pon tak tgk kat tv ;)