Monday, October 5, 2009

aku x phm

hehehe...hari ni aku curi2 bukak com..besok dah lah nak buat trial phy n chem... tp gara2 nak resist kan electric shot yg ada dlm kepala otak aku ni, so aku decide nak update blog ni yg dah berhabok.. so hari ni, aku just nak cite psl suatu kisah yg meruntun sgt..skg ni dah kira 'anniversary yg ke-5, since perang itu terjadi...

tp perang ni, x da lah besar sgt kot... x tau lah..bg aku x besar sbb benda ni jd time kitorg x matang.. mentah yg teramat... smpi kan aku pon naik malu bila pikir balik... betapa bodohnya manusia bernama sabrina semasa form 1 dahulu.. x kisah lah dari segi ape pon... aku dah mls nk pikir... tp still, bila aku jumpa warga kusess, x yah tgk jejauh lah, tgk kakak aku je, dah buat aku mengimbau kenangan lalu...malu yg teramat oooi.. aku x tau nape aku x leh lupa kan.. aku igt almost everything yg aku buat kat sek tu...tp x pe lah.. disebabkan kejadian tu jugak, buat aku jd matang skit berbanding dahulu... skg aku dah tau betapa benda tu slh, dan aku pon dah mintak maap kat si sipolan ni masa sblom pmr... sblom ni mmg dah mintak maap, tp yg ni lg true pny...

so what i did, aku bagi die topik ramalan kat budak ni, dgn ucapan skit..."mintak maap, hope that we can forget the past"... fine! x nak ckp tima kasih pon x pe... (bg call skit ke..ape ke..) aku x tau nape...si sipolan ni spt x mau bukak hati lgsg.. bkn aku suh die bukak pintu hati utk cintakan aku.. tp just nak mintak kita berkawan n act mcm die lyn org lain... but then, this few days, when i met him, it was so obvious that he ran away from me... what should i do? asalnya mmg aku x amek kisah psl benda ni, sbb dah lima thn kan die buat kat aku camtu... igt kan dah immune... but then, bila sorg lg member aku nmpk n tegor betapa renggangnya kitorg, buat aku terpikir balik.... what should i do just to get him back? bila nak tgkp gamba, ngelat n seboleh bolenya dok sedepa jauh dari aku..adakah sbb kejadian itu atau sebab saiz aku yg semakin me-lebar, myb malu agaknya, aku x se-hot schoolmate aku yg lain....WHY? itu je aku nak tny...

kalu ko nak ckp sbb aku buat cite psl ko masa form 1 tu, ok fine! IM SORRY... but ko pon ada buat mcm tu kat aku jugak..but fine! i take it (x sepenohnya lah)..u noe what? aku pikir myb nasib ko x baik sbb pnh sama sek ngan aku yg lemah ni...MINTAK AMPUN SGT!

aku tulis suma ni, sbb aku tau die ada blogspot jugak.. n ill try my best to promote my blog to him, so that he can read... bcoz this is for him...to be honest, yg lain pon ada buat slh kat ko jugak, tp aku, ko lyn aku camni...aku mls nak cite psl bebudak tu kan...tp it's unfair...aku x tau bape kali aku nak ulang perkataan ni, tp mmg aku hrp sgt ada perubahan... dah nak spm ni.. aku nak berbaik....niat aku baik...mmg kalu boleh aku x nak sentuh lg or ckp psl ko... takot aku terbawak balik kisah dulu...tolong lah... AKU MINTAK MAAP!

1 comment:

EmmaRaus. said...

xpe sab, org yg xnak maafkan tu berdosa.