Thursday, October 22, 2009

masalah :(

aku dah nak spm. tp x mcm budak nak spm. mcm mn nak beat kakak tercinta ni. adoi! konon fotostat kts kakak aku, siap tampal lagi kat depan cermin, kononnya sblm gi sek, nmpk lah cita2 tu, tp haram jadah. semangat x naik2 gak. dok sama kls ngan budak sejahtera, lagi lah menimbulkan rasa rendah diri aku. btp bodoh nya aku nak banding ngan diorg. dah la depan aku btol2 menghadap vhimal. mmg best lah kan. waaaa! aku nak nanges! bole ke ni? sejak salu jumpa tirah ni lagi lah. nak2 dpt tau die dah gi third interview for scholarship, lg lah buat aku merudum.

tp ye lah. ape yg aku buat. mlm2 buta nari2 smbl dgr lagu. kat sek, borak2, ngumpat psl rempit. kesian rempit tu. x psl2 je die dpt pahala. ps2 x habis2 complain, mcm lah aku ni bagos sgt (aku sedar!) kesian plak kat emma ngan aza kena dgr bnd yg sama. adoi! cukup lah tu sabrina. ko pon bukan bagus sgt. tu lah. mmg dah termaktub dlm kitab, mulot pompuan ni sentiasa ada hot news. so, bnd ni termasoklah aku skali. ish3... sabrina, sabrina

aku takot, kalu2 kejadian masa PMR terjadi kat aku balik. SCARY!! aku skali lg x 2syen. latih tubi nk m'hrpkan yg kat sek je. nasib baik lah skg ni ada bengkel. so byk lah gak latihan yg ckgu kasik. tp still, bole ke score ni?! aku tgk emma, aza, anis, aimah, azmah gi 2syen, buat aku takot. tp nnt kalu aku gi 2syen, jd lain cite plak. ARGH! masalah! NGENG! bedebush!

4 comments:

An-Zurie Ayesya said...

sabar2..insyaALLAH kita berada di antara kalangan2 yg berjaya..extra doa tuk aku sket sbb aku kurang pandai! haha bila ngumpat psl rempit??! waaaaa!! nak ngumpat jugak! :D

sara_dyll said...

nina! chaiyok! study! xtaw awk ingt akak lg x..but im yana's fren :)

sabrina said...

aku sentiasa doa tok kita suma...
x da..
bukan lah ngumpat
cuma terungkit psl si rempit
hahaha

to kak sara:
mst lah saya ingat lagi..
hehehe
btw, thanx!
doa lah tok saya yek...

EmmaRaus. said...

budak pandai mcm kau x perlukn tution lah sab.