Tuesday, January 12, 2010

anugerah juara lagu ke-24 :)

tahun ni AJL 24 mmg happening. sbb byk lagu yg hits n best2. banyak indie band. but then, the performance, especially hujan, aku agak x phm nape die nak bwk masuk minah2 n mamat2 yg byk, menari depan stage, bukan atas stage, n worst is m'belakangkan audience...??? mmg sgt pelik n agak mengecewakan aku. aku x dpt tgkp ape sbnrnya yg dorg sebenarnya nak tunjukkan. but nasib baik ada noh.. suara noh mg slamber habis. cool je. :)

n of course, benda yg m'gembira kan aku; MEEt unCLE HusseIN dah pon ada vokalis die. x sure la whether dorg ni kekal ke or juz nak sementara, but surely aku rasa mmg black sesuai nak gantikan azlan sbb suara dorg hampir sama. cuma suara azlan lagi rock sikit. ;D

pape pon, end up nye...
tempat pertama : aizat-pergi
tempat kedua : yuna-dan sebenarnya (suka gila baju die :D )
tempat ketiga : faizal tahir-bencinta (agak nmpk smart bila die pakai tongkat)
vokal terbaik : black-aku rindu sayang kamu
performance terbaik : aizat-kau aku (comel klon aizat :) )
AKU PULAK SUKA GILE YUNA! starting die sgt best. creative, i loike :D
thumbs up!
I LOVE YOU, YUNA!

2 comments:

ain nabilah said...

best mmg best! ske gak ajl kali ni tp dpt tgk last2 je la.. huhu.

tp thn lps pn best gak, especially faizal tahir n MUH hahah xDD

sabrina said...

last year best gile. suma stunning! tahun ni best just bcoz penyanyi die best2...