Tuesday, January 5, 2010

meroyan dudok rumah :(

aku nak kelua!!!!!! pls somebody yg bole bwk keta, sila lah amek aku bersiar2, x kesah lah kat mana2. asalkan tidak di kwsn bkt antarabangsa ini. PLEASE! wah! kalu nak ikot perasaan aku ni, keta myvi ni dah lama aku bawak. aisey! kalu dulu, brani la kot. sejak aku terlanggar tembok ni, aku jd seghiau. effect die mmg sgt ketara kat aku. skg ni DETONA (game keta kat archade) pon aku kalah. dulu mana pnh kalah oooo..


pape pon, skg ni aku just duduk kat rumah. tgk facebook yg aku rasa makin lama, makin membosan kan. padahal baru sign up hari sabtu baru2 ni. hihi. tah lah. myb aku ni jenis mcm mak cik kot. btol ckp yana. ape aku buat? bgn kul 1 ptg. tros buat ape yg patot. baca buku cite (rindu plak nak baca2 buku ni ;D ). tgk tv. abah balik, tros pinjam die pny modem (memandangakan wireless kat rumah aku ni rosak). bukak smpi kul 4 pg. pas2 pulangkan blk modem. itu lah die. sdey kan? kalu nak buat kelainan pon, aku bgn masak breakfast telor, x pon telor ngan hot dog, ps2 smbg tido smpi kul 1. mana lah bdn x gemok kan. membina badan je reti. sbb tu lah aku salu ajak pija dtg rumah aku. tp die tolak. kan dah rugi. kepeng, kepeng.. ish3....






4 comments:

ain nabilah said...

waaa keje makan tido makan tido je ke haha, meh la dtg sini, kemas rmh haha xDD
x ambik lesen lg ke? :)
lek ar, kte ad langgar keta sume pena xD

sabrina said...

hahaha..
bole2
bergaji la tapi...
:D

ain nabilah said...

hahaha..
tape sab jgn smpi awk jd semakin bulat xDD

sabrina said...

dah boolat pon :(
boolat thp bole jd bola futsal.