Thursday, May 13, 2010

cobaan pertama...

"na. jom buat cupcake?" *ntah ape jadah wani ni. tetiba je nak buat cupcake.. tapi since aku pon x da buat ape.
"bole jugak. nak buat bile?"
"besok.."
"bole2.."
*so besok nya aku cari resipi cupcakes kat internet. aku print dua resipi ni.. takot2 x paham salah satu. amek wani kat rumah, then kitorg gi beli barang2 kat hero.. beli sampai dua tepong... konon nak buat 24 biji.. icing dua paket. telor pon beli, padahal stock kat rumah belambak penoh satu papan telor. haha.. semangat la katakan. ;)
so sbb takot x sdp, kitorang buat 12 dulu.
so this is the result :)
i just want to inform u that, if u wanna bake for adults, better serve the plain one.. coz most of them tak layan sweet2 ni..
cey! ckp berdasarkan pengalaman ni ;)

blue cream

n yellow cream

wani n her cupcakes :)

me n my cupcakes :)

so....
setelah berpikir panjang...
i think i wanna call them
WANINA CUPCAKES :P
nak tempah?
sila hubungi kami
MUAHAHAHA :D

2 comments:

Faz ! said...

HAHA! xnk aku tempah :p
cute nwayy..haha
tudung tu mst men amek je sbb nk tgkp gmbr ;]

sabrina said...

tau x pe :)